Fotografie: Peter Goodbody
zo 26 apr ’20 12:00 uur
Bach, Reinhardt, Bernstein, e.a.

Katona Twins

Bach - Franse suite nr. 5 (arr. Katona)
Reinhardt - uit Nuages: Minor swing
P. Katona - Smerdyakov
Bernstein - uit West Side Story: Maria, I feel pretty, Mambo, Somewhere, America (arr. Katona)
The Beatles - Eleanor Rigby, Penny Lane, The fool on the hill, Come together (arr. Katona, Leo Brouwer)

zo 26 apr ’20
12:00 uur
  • zo 26 apr ’20
    12:00 uur
    Kleine Zaal
    wordt verplaatst
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.‘Met hun formidabele virtuositeit kun je je amper uitvoeringen voorstellen met méér charme, vuur, humor en kleurrijke flair.’

De Katona Twins, in de oren van de Daily Telegraph. In het Muziekgebouw zijn de twee inmiddels kind(eren) aan huis. Bach leent zich tot arrangeren. Zo hecht is zijn muziek, zo helder. Elk arrangement belicht weer een nieuw aspect van deze rijkdom. Na Bach steken de Katona’s over naar de 20e eeuw, naar de briljante jazzgitarist Django Reinhardt, en Bernsteins roemrijke West Side Story. Ook The Beatles laten zich heel natuurlijk naar gitaar-duo vertalen: ontstonden de melodieën van John & Paul niet al improviserend op de gitaar?

Dit concert werd mede mogelijk gemaakt door Channel Classics.

Verwachte eindtijd: 13:15 uur

Bekijk het Facebook event

Bij dit concert krijgt u een heerlijke lekkernij, voor of na het concert bent u welkom in de foyer.

Bij aankoop van deze serie krijgt u een Channel Classics-cd gratis!

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie