Rob Shanahan
ma 20 mei ’19 20:15 uur

Roger Hodgson, dé stem van Supertramp

Breakfast in America World Tour
ma 20 mei ’19
20:15 uur
  • ma 20 mei ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Dé stem van Supertramp, Roger Hodgson, komt het 40-jarig jubileum van het legendarische album ‘Breakfast in America’ vieren.

Het is Supertramp-zanger Roger Hodgson, met zijn o zo herkenbare stem, die achter hits als ‘Give A Little Bit’, ‘The Logical Song’, ‘Dreamer’ en ‘School’ schuilt. Allemaal tijdloze songs met onvergetelijke herinneringen. Hodgson brengt ze met misschien wel meer overtuiging dan 40 jaar geleden!

Bekijk het Facebook event

Hodgson is medeoprichter van Supertramp, componist, tekstschrijver, pianist, gitarist, bassist en dus ook de zanger met dat unieke geluid. Hij speelde vanaf de oprichting 14 jaar lang met Supertramp en kreeg verschillende onderscheidingen voor zijn composities en songteksten.


Let op: Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.
Please note: This concert has both unreserved seats as (pitch) standing.

There are few vocalists instantly recognizable from the first few bars of a song but Roger Hodgson is certainly one of that unique group.

The Times
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie