vr 6 mrt ’20 20:15 uur
Bach, Haydn, Mozart

philharmonie zuidnederland

Bach met Brunello III

Mario Brunello, dirigent en cello
Giuliano Carmignola, viool


Bach - Brandenburgs Concert nr 4
Haydn - Symfonie nr 49 ‘La Passione’
Bach - Brandenburgs Concert nr 6
Mozart - Sinfonia Concertante

vr 6 mrt ’20
20:15 uur
  • vr 6 mrt ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De Italiaanse dirigent en cellist Mario Brunello introduceert vanavond zijn streekgenoot, de violist Giuliano Carmignola, uit Venetië. ‘Hij heeft in Italië zo ongeveer de status van een rockster’, zei Brunello in een interview.

Passie voor klassiek
Een recensent van BBC Music Magazine roemde Carmignola om zijn ‘rijke diepte, en delicate expressie…’ Vanavond spelen zij samen Mozarts sprankelende én diepzinnige Sinfonia Concertante. Heel bijzonder, want daarin speelt Brunello de oorspronkelijke voor altviool geschreven partij op zijn (17e-eeuwse) cello. Veder Haydns 49e Symfonie ‘La Passione’ – de naam zegt alles – én Bachs mooiste Brandenburgse Concerten.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Wilt u tijdens uw bezoek aan een concert van philharmonie zuidnederland graag andere mensen ontmoeten? 
Schuif dan aan bij De Lange Tafel, de ontmoetingsplek om elkaar voor aanvang, in de pauze en na afloop van een concert te ontmoeten en gezellig te praten! 
Kijk op www.philharmoniezuidnederland.nl/delangetafel voor meer informatie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie