Fotografie: Simon van Boxtel
zo 22 mrt ’20 14:15 uur
Mossa, Prokofjev, Rachmaninov

philharmonie zuidnederland

Prokofjevs Derde Pianoconcert

Dmitri Liss, dirigent
Vadim Kholodenko, piano


Moussa - Crimson (Nederlandse première)
Prokofjev - Pianoconcert nr 3
Rachmaninov - Symfonie nr 3

zo 22 mrt ’20
14:15 uur
  • zo 22 mrt ’20
    14:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw t/m 6 april geannuleerd en is restaurant Meneer Frits gesloten.

We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is.

Alle ticketkopers ontvangen persoonlijk bericht met informatie over de verplaatsing van het concert. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, informeren we u vanzelfsprekend over de afwikkeling van gekochte concertkaarten. Veel dank voor uw geduld en begrip.


Virtuoze magiërs krijgen ieder seizoen ruim baan. Maak kennis met de Oekraïense pianist Vadym Kholodenko: een vurig talent dat de internationale pers op handen draagt. Na het winnen van de prestigieuze Diapasond d’Or van het jaar 2018, is zijn ster alleen maar rijzende.

Dynamisch en geliefd
Samen met het orkest werpt Kholodenko zich op het dynamische en geliefde Derde Pianoconcert van Prokofjev, hetzelfde waarmee hij een gouden medaille in de wacht sleepte op het Internationale Van Cliburn Pianoconcours. Een ontmoeting met de jonge Canadese componist Samy Moussa staat allereerst op de rol. Als slotakkoord gaan chef-dirigent Dmitri Liss en het orkest kopje onder in de emotionele achtbaan van Rachmaninovs opwindende Derde Symfonie.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Wilt u tijdens uw bezoek aan een concert van philharmonie zuidnederland graag andere mensen ontmoeten? 
Schuif dan aan bij De Lange Tafel, de ontmoetingsplek om elkaar voor aanvang, in de pauze en na afloop van een concert te ontmoeten en gezellig te praten! 
Kijk op www.philharmoniezuidnederland.nl/delangetafel voor meer informatie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie