Fotografie: Simon van Boxtel
zo 22 mrt ’20 14:15 uur
Mossa, Prokofjev, Rachmaninov

philharmonie zuidnederland

Prokofjevs Derde Pianoconcert

Dmitri Liss, dirigent
Vadim Kholodenko, piano


Moussa - Crimson (Nederlandse première)
Prokofjev - Pianoconcert nr 3
Rachmaninov - Symfonie nr 3

zo 22 mrt ’20
14:15 uur
  • zo 22 mrt ’20
    14:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Virtuoze magiërs krijgen ieder seizoen ruim baan. Maak kennis met de Oekraïense pianist Vadym Kholodenko: een vurig talent dat de internationale pers op handen draagt. Na het winnen van de prestigieuze Diapasond d’Or van het jaar 2018, is zijn ster alleen maar rijzende.

Dynamisch en geliefd
Samen met het orkest werpt Kholodenko zich op het dynamische en geliefde Derde Pianoconcert van Prokofjev, hetzelfde waarmee hij een gouden medaille in de wacht sleepte op het Internationale Van Cliburn Pianoconcours. Een ontmoeting met de jonge Canadese componist Samy Moussa staat allereerst op de rol. Als slotakkoord gaan chef-dirigent Dmitri Liss en het orkest kopje onder in de emotionele achtbaan van Rachmaninovs opwindende Derde Symfonie.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie