Fotografie: Studio NIC
wo 1 apr ’20 14:15 uur
Kindermuziekweek

Lejo ontdekt het orkest (5+)

philharmonie zuidnederland

Sander Teepen, dirigent


Lise-Lott Kok, regie
Toek Numan, muziekbewerkingen
Met dank aan Stichting Henri Hermans

wo 1 apr ’20
14:15 uur
  • wo 1 apr ’20
    14:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Een hand, een paar grote ogen… Wie kent ’m niet? Lejo, het beroemde figuurtje uit Sesamstaat, komt op bezoek bij het orkest. Kom jij ook? Lejo moet opeens het orkest dirigeren, Lejo de Maestro! Maar hoe hij ook zijn best doet, het lukt niet. Logisch, als je niets weet van een orkest.

Een hartverwarmend familieconcert
Samen met jou verwondert Lejo zich over de instrumenten. Hij onderzoekt de klanken in het orkest en geniet van bekende muziek van onder andere Mozart, Dvorák en Rossini en van de variaties op Lejo’s eigen tune gecomponeerd door Mike Boddé. Poppenspeler Leo Petersen speelt Lejo live vanuit een kleine filmset op het podium en je kijkt door Lejo’s ogen mee, soms zelfs ín de instrumenten! Een heerlijke manier om het orkest te ontdekken.

Lejo ontdekt het concert vindt plaats tijdens de Kindermuziekweek.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie