za 11 apr ’20 19:00 uur
Bach

philharmonie zuidnederland

Bachs Matthäus-Passion

Stephan MacLeod, dirigent
n.t.b., evangelist
Huub Claessens, Christus
Hannah Morrison, sopraan
Rosanne van Sandwijk, alt
Linard Vrielink, tenor
Matthieu Walendzik, bas
Studium Chorale, koor
Schola Cantorum Puerorum, kinderkoor


Bach - Matthäus-Passion

za 11 apr ’20
19:00 uur
  • za 11 apr ’20
    19:00 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Het lijdensverhaal van Jezus is aangrijpend verklankt door de componist der componisten Johann Sebastian Bach. Het is de onbetwiste nummer één op de Hart & Ziel Lijst van Radio 4. Bachs Matthäus-Passion trekt elk jaar rond Pasen volle zalen en kerken. Een prachtige Nederlandse traditie.

Het beroemdste werk aller tijden
Vanavond in Eindhoven onder leiding van een dirigent Stephan MacLeod. NRC-Handelsblad roemde al zijn ‘rijpheid van ideeën’ en ‘dynamische subtiliteiten’ in een eerdere uitvoering van de Matthäus met de Nederlandse Bach Vereniging. Leef mee met het lijden van Jezus in dit verhaal van verraad, vergeving, liefde en dood. Word opgetild en getroost door Bachs geniale, aangrijpende meesterwerk.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie