BBC Scottish Symphony Orchestra

& Nicolas Altstaedt
wo 30
mei
  • wo 30 mei
    20:15
    Grote zaal
    Geweest

Martyn Brabbins, dirigent
Nicolas Altstaedt, celllo

MacMillan - Stomp
Dvorák - Celloconcert
Elgar - Enigma variaties

Met zijn Enigma variaties ‘schilderde’ Edward Elgar veertien raadselachtige portretten in symfonische muziek. De grote Engelse componist brak er internationaal mee door. In het hart van dit vooral Britse concertprogramma het heroïsche celloconcert van de Tsjech Antonin Dvorák. Solist is onze artist in residence Nicolas Altstaedt, een muzikale duizendpoot en een verbluffend cellotalent. Of hij nu Bach of tango speelt, óf Dvorák, hij raakt van elke muziek de kern.

Voorafgaand aan dit concert kunt u gratis een inleiding bijwonen. De inleiding wordt gegeven door Ben Coelman in de Kleine Zaal, aanvang 19:30.

Verwachte eindtijd: 22:30 uur

Na afloop van dit concert organiseert Muziekgebouw Eindhoven een whiskeyproeverij. U kunt proeven en genieten van een aantal exclusief voor u geselecteerde whiskey's waar wij natuurijk ook wat smakelijke hapjes bij serveren. Dit arrangement bestelt u naast uw concertkaarten voor de speciale prijs van €10 p.p.
Heeft u al kaarten voor het concert maar nog niet voor de proeverij? Klik dan hier om alsnog kaarten voor de proeverij bij te bestellen.

Tom Doms
Tom Doms
© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten