Fotografie: Marco Borggreve
zo 24 mei ’20 14:15 uur
Beethoven

philharmonie zuidnederland

Noa Wildschut speelt Beethoven

Risto Joost, dirigent
Noa Wildschut, viool
Cora Burggraaf, mezzosopraan en verteller
Michel Sluysmans, regie
In co-productie met Toneelgroep Maastricht


Beethoven - Vioolconcert
Beethoven - Toneelmuziek bij Goethes Egmont

zo 24 mei ’20
14:15 uur
  • zo 24 mei ’20
    14:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Bij elk muziekstuk maak ik een ontdekkingsreis’, zei de Estse gastdirigent Risto Joost. Vanmiddag ontdekt hij samen met philharmonie zuidnederland, én met u, Beethovens spectaculaire toneelmuziek voor Egmont. Oorlog, onderdrukking, moed en bevrijding; dit beroemde verhaal van Goethe is van alle tijden.

Spectaculair muzikaal theater
De expressieve muziek van Beethoven brengt het tot leven en dompelt je erin onder. Acteur Stijn Vervoort en mezzosopraan Cora Burggraaf maken deze integrale uitvoering tot een unieke belevenis. Voor de pauze Beethovens geliefde Vioolconcert: de ‘koningin van de vioolconcerten’, gespeeld door de ‘kroonprinses van de viool’, ons piepjonge, grote viooltalent Noa Wildschut. ‘Een wonder van muzikaliteit’ (Süddeutsche Zeitung).

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie