Fotografie: Marco Borggreve
zo 24 mei ’20 14:15 uur
Beethoven

philharmonie zuidnederland

Noa Wildschut speelt Beethoven

Risto Joost, dirigent
Noa Wildschut, viool
Cora Burggraaf, mezzosopraan en verteller
Michel Sluysmans, regie
In co-productie met Toneelgroep Maastricht


Beethoven - Vioolconcert
Beethoven - Toneelmuziek bij Goethes Egmont

zo 24 mei ’20
14:15 uur
  • zo 24 mei ’20
    14:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 september geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.‘Bij elk muziekstuk maak ik een ontdekkingsreis’, zei de Estse gastdirigent Risto Joost. Vanmiddag ontdekt hij samen met philharmonie zuidnederland, én met u, Beethovens spectaculaire toneelmuziek voor Egmont. Oorlog, onderdrukking, moed en bevrijding; dit beroemde verhaal van Goethe is van alle tijden.

Spectaculair muzikaal theater
De expressieve muziek van Beethoven brengt het tot leven en dompelt je erin onder. Acteur Stijn Vervoort en mezzosopraan Cora Burggraaf maken deze integrale uitvoering tot een unieke belevenis. Voor de pauze Beethovens geliefde Vioolconcert: de ‘koningin van de vioolconcerten’, gespeeld door de ‘kroonprinses van de viool’, ons piepjonge, grote viooltalent Noa Wildschut. ‘Een wonder van muzikaliteit’ (Süddeutsche Zeitung).

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Wilt u tijdens uw bezoek aan een concert van philharmonie zuidnederland graag andere mensen ontmoeten? 
Schuif dan aan bij De Lange Tafel, de ontmoetingsplek om elkaar voor aanvang, in de pauze en na afloop van een concert te ontmoeten en gezellig te praten! 
Kijk op www.philharmoniezuidnederland.nl/delangetafel voor meer informatie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie