Fotografie: Juri Hiensch
di 26 nov ’19 20:15 uur
Offenbach, Sollima, Mendelssohn, Debussy

Giovanni Sollima & Storioni Trio

Artist in residence

Offenbach - Duo voor twee cello's op. 54 nr 2
E. Sollima - Aria (cello piano)
Mendelssohn - Pianotrio nr 2
Debussy - cellosonate
G. Sollima - Short Stories (cello & pianotrio)

di 26 nov ’19
20:15 uur
  • di 26 nov ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Een boodschap komt met muziek vaak sneller aan dan met woorden.’ De Siciliaanse cellist en componist leeft voor, met, ja in muziek. En dat merk je op het podium! Uiterst levendige, inspirerende uitstraling.

Vorig jaar werd hij in Nederland vereerd met de Anner Bijlsma Award, 50.000 euro groot. Treedt vandaag in de ring samen met de musici van het Storioni Trio. Met Debussy’s onvolprezen sonate, met zijn eigen Short Stories en met werk van zijn vader Ettore, een al even sprankelend musicus. Het Storioni zelf neemt Mendelssohns bewogen tweede trio voor zijn rekening.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Verwachte eindtijd 22:15 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie