Fotografie: Marco Borggreve
di 15 okt ’19 20:15 uur
Mozart, Brahms, Liszt e.a.

Alexander Gavrylyuk

Mozart - Rondo KV485
Brahms - Rapsodie op. 79 nr 2
Brahms - Intermezzi op. 117 nrs 2 & 3
Liszt - Paganini etude nr 6
Saint-Saëns - Danse macabre (versie Liszt/Horowitz)
Moessorgski - Schilderijententoonstelling

di 15 okt ’19
20:15 uur
  • di 15 okt ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Er is een nieuwe Horowitz aangetreden.’ Een dergelijke loftuiting neem je als recensent niet snel in de mond. Maar het Eindhovens Dagblad deed het wel toen Gavrylyuk vorig jaar in het Muziekgebouw schitterde. De geboorte van een legende.

‘Kan hij niet vaker komen?’ vervolgde de jubeltekst. Zo gevraagd, zo gedaan. Gavrylyuk, in Eindhoven ook al eens de duo-partner van Janine Jansen, veroverde gouden medailles bij zowel de Artur Rubinstein als de Horowitz International Piano Competition. The Times gaf hem vijf sterren. Vandaag van Mozarts sierlijkheid tot de robuuste, spontane fantasie van Moessorgski (ookwel ‘die geniale beer’ genoemd). Op de Danse macabre leefden zowel Saint-Saëns als Liszt als Vladimir Horowitz zich uit…

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!


Verwachte eindtijd 22:30

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie