Fotografie: Marco Borggreve
zo 27 okt ’19 12:00 uur
Ravel, Beethoven, Liszt

Amsterdam Piano Trio

Shin Sihan, viool
Alexander Warenberg, cello
Yang Yang Cai, piano


Ravel - Sonate voor viool en cello
Beethoven - Pianotrio op. 70 nr. 1 “Geistertrio”
Liszt - Pianotrio “Tristia”

zo 27 okt ’19
12:00 uur
  • zo 27 okt ’19
    12:00 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Drie jonge musici, maar al met een prachtige staat van dienst. Alexander Warenberg won in 2016 het Nationaal Cello Concours, pianiste Yang Yang Cai de Classic Young Masters Award en Shin Sihan wordt alom geprezen om zijn violistische virtuositeit en muzikaliteit.

Tristia van Franz Liszt hoort u niet zo vaak, het is één van de weinige kamermuziekwerken van de pianogeweldenaar. Beethoven verwerkte in zijn Geistertrio de griezelige schetsen van zijn onvoltooide opera Macbeth. En iets beters voor viool en cello dan Ravels sonate bestaat er gewoonweg niet; ‘uitgekleed tot op het bot’, zei Ravel zelf over deze kernachtige, slanke en toch zo krachtige muziek.

Bekijk het Facebook event

Bij dit concert krijgt u een heerlijk stuk appeltaart, voor of na het concert bent u welkom in de foyer.
Bij aankoop van deze serie krijgt u een Channel Classics-cd gratis!

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Verwachte eindtijd 13:15

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie