zo 29 mrt ’20 12:00 uur
Pärt, Stockhausen, Henderickx

ART'uur: Wim Van Hasselt & Koen Plaetinck

CD-release concert Imaginary Mirror

Wim van Hasselt; trompet, piccolo trompet, bugel
Koen Plaetinck; percussie, elektronica


Visuals: Mikki Sindhunata (NL), Lieven Vanhove (B)

Werken van Lizée, Maier, Quartier, M. Stockhausen, Henderickx, Wohl, Pärt
 

zo 29 mrt ’20
12:00 uur
  • zo 29 mrt ’20
    12:00 uur
    Kleine Zaal
    geannuleerd
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.

Deze twee musici presenteren zelf hun programma en niet zonder humor. “Uitgerust met meerdere trompetten, een bizarre diversiteit aan percussie en te veel elektronica” zijn deze goed bevriende musici ‘partners in crime’ om u een nieuw muzikaal universum voor te toveren.


De grenzen van klassiek worden opgerekt met hulp van spectaculaire klanken, visuals, improvisatie, ‘electro underground’, ja en met mime en kalligrafie... Even respectvol als nieuwsgierig maken zij het woord van Albert Einstein waar: ‘Muziek is zo mooi en puur dat ik haar beschouw als de weerspiegeling van de innerlijke schoonheid van het universum.’

Bekijk het Facebook event

Bij dit concert krijgt u een heerlijke lekkernij, voor of na het concert bent u welkom in de foyer.

Bij aankoop van deze serie krijgt u een Channel Classics-cd gratis!

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Verwachte eindtijd 13:15

Een nieuwe realiteit voor trompet, percussie, electronica en verbeelding.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie