vr 4 okt ’19 20:15 uur
Johnson, Andriessen, Cage

Lucas de Man & Asko|Schönberg

De toekomst van democratie

Programma:
Louis Andriesen- Blokken
Tom Johnson - Failing: A Difficult Piece for Solo String Bass
Galina Oestvolskaja - Compositie nr. 1 ‘Dona nobis pacem'
Gilius van Bergeijk - Pan
Alvin Lucier- Heavier than air
Louis Andriessen - Y después
Charles Ives- Ragtime no. Ila

vr 4 okt ’19
20:15 uur
  • vr 4 okt ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Steek je de rode kaart in de lucht, of toch die groene? Vanavond mag het publiek zijn stem laten horen. Maar, wat is eigenlijk de consequentie van die rode kaart? En, hoe zit dat met democratie? Lucas de Man, Belgisch theatermaker en bekend van tv-programma Kunstuur, laat zijn licht schijnen op actuele vragen rond democratie.

Want of het nu Brexit of fake news betreft, populisme of Russische inmenging, van alle kanten staat onze democratie onder druk. Maar wat dan? Hoe gaan we verder? Ook 20ste-eeuwse componisten werden gekweld door vragen. Want als alles mag, wie zegt dan wat een goede noot is, en wat een foute? Asko|Schönberg speelt radicale, cynische, komische, extremistische, goddelijke en uit de klei getrokken noten van een caleidoscoop aan componisten uit de spannendste eeuw in de muziekgeschiedenis.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie