do 7 nov ’19 20:15 uur
Berg, Mahler, Messiaen, Poulenc

Chazia Mourali & Cora Burggraaf

Ode aan de kwetsbaarheid

Thomas Beijer, piano

Kurt Weill - Liederen (selectie)
Poulenc - Liederen (selectie)
Bart Visman - Liederen van De Coninck
Britten - Funeral Blues
Berg - Die Nachtigall
Max Tak - Onder de bomen van het plein

do 7 nov ’19
20:15 uur
  • do 7 nov ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Dankzij de technologische vooruitgang lijkt ons bestaan steeds meer meetbaar, maakbaar en beheersbaar. Maar uiteindelijk kan niemand het lot met tandpasta-perfectie om de tuin leiden. Chazia Mourali schreef met Het einde voor beginners een ode aan de kwetsbaarheid.

In deze voorstelling vertelt ze over de kracht en de schoonheid van het weerloze en aanvaardt ze lachend dat met onvolmaaktheid best te leven valt. Men hoeft niet, zoals Gustav Mahler in zijn grootse lied, de wereld achter zich te laten om haar te aanvaarden. Want niet volmaakt, laat zij zich met Poulencs pure klankschoonheid van haar fraaiste kant zien en bij het grote, door Poulenc geïnspireerde, Nederlandse talent Bart Visman eveneens.

Bekijk het Facebook event

Bij dit concert wordt de boekverkoop verzorgd door Boekhandel Spijkerman.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie