vr 20 dec ’19 20:15 uur
Boulanger, Say, Piazzolla

Özcan Akyol & Nicolas Altstaedt

Vier steden

Nicolas Altstaedt, cello
David Kadouch, piano

Boulanger - 3 Pieces (cello & piano)
Barber - Sonate
Say - Sonate 'Four cities' (cello & piano)
Piazzolla - Grand Tango

vr 20 dec ’19
20:15 uur
  • vr 20 dec ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Wie zijn ze, wat doen ze, hoe leven ze? En, hoe kijken zij naar het Turkije van nu?’ Schrijver en columnist Özcan Akyol reisde voor een tv-documentaire terug naar het land van zijn ouders. Door de ogen van familieleden onderzocht hij het échte Turkije, een land in beweging dat in de wereld van vandaag een belangrijke rol speelt.

En een Turkije dat misschien toch een tikkeltje anders in elkaar steekt dan ons in de westerse media wordt wijsgemaakt. Zijn intrigerende verhaal wordt kracht bijgezet door Nicolas Altstaedt (cello) en David Kadouch (piano). Zij vertolken 4 Cities van de Turkse componist Fazil Say. ‘Een duik in een wereld vol poëzie, mystiek, geschiedenis, geheimen en passies van het Oosten.’ Aldus Nicolas Altstaedt over deze muziek.

Bekijk het Facebook event

Bij dit concert wordt de boekverkoop verzorgd door Boekhandel Spijkerman

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie