di 14 apr ’20 20:15 uur
Bjarnason

Simon(e) van Saarloos & Crash Ensemble

Nieuwe wegen

Mariam Wallentin, vocals


Bjarnason - songs

di 14 apr ’20
20:15 uur
  • di 14 apr ’20
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    wordt verplaatst
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.


Filosofe, schrijfster en jongste Zomergast ooit Simon(e) van Saarloos vertelt over het doen van ontdekkingen, de spelende mens, innovatie en inspiratie die dat oplevert. Dat ze nieuwe wegen in slaat, bewijzen alleen al de boektitels Ik deug/deug niet en Het monogame drama van deze Amerikaanse/Nederlandse. Haar voornaam spelt ze soms om genderstereotyperingen vóór te zijn als Simon(e).

Het Ierse Crash Ensemble, de IJslandse componist Daniel Bjarnason en de Zweedse zangeres Mariam Wallentin (frontvrouw van de band Wildbirds & Peacedrums) treden graag buiten de gebaande paden, nieuwsgierig naar wat het nieuwe zou kunnen opleveren. Zoals ook in deze liedcyclus waarin de wereld van de indie-pop, klassiek en video samenkomen.

Bekijk het Facebook event

Bij dit concert wordt de boekverkoop verzorgd door Boekhandel Spijkerman

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Wegens omstandigheden is dit concert van 12 maart verzet naar dinsdag 14 april. De gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie