di 14 apr ’20 20:15 uur
Bjarnason

Simon(e) van Saarloos & Crash Ensemble

Nieuwe wegen

Mariam Wallentin, vocals


Bjarnason - songs

di 14 apr ’20
20:15 uur
  • di 14 apr ’20
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Filosofe, schrijfster en jongste Zomergast ooit Simon(e) van Saarloos vertelt over het doen van ontdekkingen, de spelende mens, innovatie en inspiratie die dat oplevert. Dat ze nieuwe wegen in slaat, bewijzen alleen al de boektitels Ik deug/deug niet en Het monogame drama van deze Amerikaanse/Nederlandse. Haar voornaam spelt ze soms om genderstereotyperingen vóór te zijn als Simon(e).

Het Ierse Crash Ensemble, de IJslandse componist Daniel Bjarnason en de Zweedse zangeres Mariam Wallentin (frontvrouw van de band Wildbirds & Peacedrums) treden graag buiten de gebaande paden, nieuwsgierig naar wat het nieuwe zou kunnen opleveren. Zoals ook in deze liedcyclus waarin de wereld van de indie-pop, klassiek en video samenkomen.

Bekijk het Facebook event

Bij dit concert wordt de boekverkoop verzorgd door Boekhandel Spijkerman

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Wegens omstandigheden is dit concert van 12 maart verzet naar dinsdag 14 april. De gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie