Ilse DeLange

New Amsterdam - theatertour
do 17 okt ’19
-
vr 18 okt ’19
Data & tickets

Ilse DeLange staat donderdag 17 oktober en vrijdag 18 oktober in Muziekgebouw Eindhoven.

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo.

Dit concert is inclusief pauzedrankje.

Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville.

 

Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange na 6 jaar haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met GOUD en onlangs sleepte de zangeres de Edison oeuvre award in de wacht. Als verrassing kondigde zij tevens een nieuw te verwachten album genaamd New Amsterdam aan, dat zij met niemand minder dan de geprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville. In de theaters zal de zangeres naast veel nieuwe muziek, ook haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.

 

Bekijk het Facebook event

Ilse DeLange behoort tot de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land.

Na een uitverkochte Ziggo Dome en festivals die we gaan spelen deze zomer, zoek ik dit najaar de intimiteit van het theater op! Het album wat ik heb gemaakt, geproduceerd door T Bone Burnett, sluit enorm bij die sfeer aan.
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie