wo 20 mei ’20 20:15 uur
Muhly, Dessner, Glass, Bjarnason

Lavinia Meijer, Daníel Bjarnason & Nadia Sirota

Shaping the future

Werken van Muhly, Dessner, Glass en Bjarnason

wo 20 mei ’20
20:15 uur
  • wo 20 mei ’20
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 september geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.Op deze avond nemen ster-harpiste Lavinia Meijer en de IJslandse componist-pianist Daniel Bjarnason u mee op een reis langs bijzondere muziek, verhalen en anekdotes van componisten die gezichtsbepalend zijn voor de klassieke muziek van vandaag.

 

Bekijk het Facebook event

Ze worden daarbij bijgestaan door de New Yorkse altvioliste en curator Nadia Sirota. Met muziek van o.a. Nico Muhly, Bryce Dessner, Philip Glass en uiteraard Daniel Bjarnason, Composer in Residence van het Muziekgebouw.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie