Bach

Bach Kliniek

Jacqueline Hamelink, cello
Goshka Isphording, klavecimbel


Bach - o.a. Suites voor cellosolo (in bewerking)

zo 27 okt ’19
13:00 uur

Een Bach-assistente. Een Bach-therapeute. Een Bach-behandeling. Stonden ze u ooit eerder zomaar ter beschikking? De Bachkliniek levert ‘Bach op maat.’

Al naar gelang de therapeute vaststelt of u toe bent aan een Classical, Multiple Senses of Total Surrender-therapie, speelt één klassieke musicus Bach voor u – een van de prachtige cellosuites, of juist iets anders. Een klein concert voor u alleen. Wilt u thee? Kan. Strekt u zich maar uit op de sofa, heel comfortabel, in onze behandelkamer (een zaal of andere ruimte in het Muziekgebouw). U krijgt juist dat stukje Bach dat u in de gewenste gemoedstoestand brengt. Waarschijnlijk raakt het u tot diep in de ziel.

 

Bekijk het Facebook event


De sessies vinden plaats tussen 13.00 - 15.00 uur en tussen 15.30 - 17.30 uur. Nadat u een ticket heeft aangeschaft voor de Bach Kliniek wordt u ingedeeld op een tijdslot, u ontvangt bericht hoe laat uw sessie begint. Wij vragen u een kwartier voor uw sessie aanwezig te zijn. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie