di 22 okt ’19 20:15 uur
Perich

Lay Down & Listen

Drift Multiply

Doug Perkins, dirigent
Tristan Perich - Drift Multiply
Violisten van Codarts en Koninklijk Conservatorium

di 22 okt ’19
20:15 uur
  • di 22 okt ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Componist Tristan Perich gebruikt maar liefst 50 violen voor zijn compositie Drif Multiply. Studenten van Codarts, Koninklijk Conservatorium en 50 one-bitprocessors worden geleid door dirigent Doug Perkins. Luisteraars liggen uitgestrekt op het podium en de vloer van de Grote Zaal om deze unieke uitvoering te ervaren.

‘Mr. Perrich’s meest sublieme muziek tot nu toe,’ schrijft The New York Times. Het heeft iets van de grote Minimalisten maar ‘er is ook iets mindfulness-achtigs dat je in een staat brengt van concentratie en ontspanning. Lay down and listen!

Pop Up Yoga Eindhoven brengt je voorafgaand aan het optreden in de juiste stemming en na afloop van het concert wordt je weer zachtjes teruggebracht in het hier en nu. Tevens zal theesommelier Björn Cocu van Intelligentia ICE bij binnenkomst een bijzondere selectie thee schenken, zodat je lekker kunt ontspannen.

Tip: Neem je eigen yogamatje mee, soepele kleding en eventueel een dekentje om lekker warm onder te liggen.


Bekijk het Facebook event

Dit concert is onderdeel van de programmalijn Felt: neo-klassiek in een nieuw jasje. Felt is een oase in de drukte van alledag. Felt is voelbaar en dichtbij, als antwoord op de haast en hype. Met unieke artiesten, spelend in een bijzondere setting. Intense muziek die verdiept, de tijd doet vertragen tot een ervaring die je niet snel zult vergeten. Soms in het Muziekgebouw, soms in de buitenlucht, dan weer in het Van Abbemuseum, de Catharinakerk of bij Piet Hein Eek.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie