Perich

Lay Down & Listen

Drift Multiply

Doug Perkins, dirigent

Perich - Drift Multiply

di 22 okt ’19
20:15 uur

11 mei 2018, Cathedral of St. John the Divine (New York). Een concert? Beter, een muziekervaring die je wilt ondergaan. Luisteraars liggen uitgestrekt op de kathedraalvloer van de muziek te genieten. In Drift Multiply gaan vijftig strijkers en evenzovele computersporen betoverend samen.

‘Mr. Perrich’s meest sublieme muziek tot nu toe,’ schrijft The New York Times. Het heeft iets van de grote Minimalisten maar ‘er is ook iets mindfulness-achtigs dat je in een staat brengt van concentratie en ontspanning. Lay down and listen!

 

 
Pop Up Yoga Eindhoven brengt je voorafgaand aan het optreden in de juiste stemming en na afloop van het concert wordt je weer zachtjes teruggebracht in het hier en nu. Tevens zal theesommelier Björn Cocu van Intelligentia ICE bij binnenkomst een bijzondere selectie thee schenken, zodat je lekker kunt ontspannen.


Tip: Neem je eigen yogamatje mee, soepele kleding en eventueel een dekentje om lekker warm onder te liggen.

Bekijk het Facebook event


Dit concert is onderdeel van deze nieuwe programmalijn Felt: neo-klassiek in een nieuw jasje, met toffe artiesten uit binnen- en buitenland waarvan wij denken dat je ze absoluut niet mag missen.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie