do 12 sep ’19 20:15 uur

"Wad" - Filmconcert

Live soundtrack door Noordpool Orkest
do 12 sep ’19
20:15 uur
  • do 12 sep ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

In 2018 verscheen Wad in de bioscopen, een film van regisseur Ruben Smit. Het is een ode aan de Wadden, die dit unieke en dynamische natuurgebied in beeld brengt als nooit tevoren; van de microscopisch kiezelwieren onderaan de voedselketen tot aan de slechtvalk en de grijze zeehond.

En de zeevonk, een ééncellig organisme dat ’s nachts sprookjesachtig oplicht in de golven van de Nederlandse Waddenzee. Het is Disney’s Fantasia, in het echt en gewoon om de hoek. Of neem de beelden van garnalen die bij laagwater wegfloepen in de zeebodem, op de vlucht voor vraatzuchtige strandlopers. Adembenemend.

Deze avond ziet u de film Wad op het grote doek in het Muziekgebouw, met de live soundtrack gespeeld door het 42-koppige Noordpoolorkest. Verteller is Rob Buiter, o.a. bekend als verslaggever voor het Radio 1-programma Vroege Vogels. Een belevenis voor alle leeftijden.


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Wad - overleven op de grens van water en land

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie