Fotografie: Claudia Hansen
wo 25 sep ’19 20:15 uur
o.a. Ter Veldhuis, Reich, Dorman, Pütz, Bruijn, Y’skid & Verstraten

World of Rhythm: Marching & Breakin’

Music, Beats and Dance

Uitvoerenden:
Dominique Vleeshouwers
Emil Kuyumcuyan
The Ruggeds
Harmonie St. Michaël van Thorn

Crew:
Dominique Vleeshouwers, concept en artistieke leiding
Vincent van Kekerix, producent
Marianne Rübsaam, producent
Jacco Patist, stage management
Jirka Blom, vormgever
Jurjen Alkema, video design
Mike Evers, lichtontwerp
Claudia Hansen, director of photography

 

Muziek van o.a. Ter Veldhuis, Reich, Dorman, Pütz, Bruijn, Y’skid & Verstraten

wo 25 sep ’19
20:15 uur
  • wo 25 sep ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Breakdance mondt uit in ballet, harmonie wordt hiphoporkest en intieme slagwerkklanken evolueren tot energieke beats. Ofwel: feest! Dominique Vleeshouwers, The Ruggeds en harmonie St. Michaël van Thorn slaan een natuurlijke brug tussen nieuw gecomponeerde muziek, klassiek slagwerkrepertoire, urban en de harmoniewereld.

Bekijk het Facebook event

Een succesvoorstelling... Niet voor niets won Dominique Vleeshouwers in 2014 TROMP Percussion. Nu staat hij samen op het podium met harmonie St. Michaël van Thorn, het beste harmonieorkest van Nederland én winnaar van het Europees kampioenschap voor blaasorkest. Daar komt nog de Eindhovense breakdance groep The Ruggeds bij. Doorslaand was het succes van de voorstelling – ja, voorstelling en niet ‘zomaar een concert’… – als opening van TROMP 2018.
 

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door TROMP Percussion Eindhoven, Kunstloc Brabant en de Provincie Noord-Brabant.


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie