Def Americans

Johnny Cash Memorial Show
za 14 sep ’19
19:15 uur
  • za 14 sep ’19
    19:15 uur
    Grote zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Koop nu een groepsticket:
4
voor 3 of 6 voor(en maar 1x servicekosten)
Da's pas cashen!

Deze Johnny Cash Memorial Show is doordrenkt met incarnaties van Cash die het meest tot de verbeelding spreken. Onvoorspelbaar, rauw, rebels maar ook oprecht en broos dus. We gaan terug naar de Sun-periode van Cash, die van de American Recordings en natuurlijk zijn gevangenis-albums!

Ook zien we Mattanja & The Outsiders, Juicy Lucy and the Woodpeckers, DJ De Rooie Jager en Beerze bier!

Tijdschema:
19:15 - Zaal open
20.15 - 20.45 - Mattanja & The Outsiders
21.00 - 22:30 - Def Americans
DJ De Rooie Jager
23.00 - 00.00 - Jucy Lucy & The Woodpeckers
DJ De Rooie Jager

De Man In Black vervangen is simpelweg onmogelijk. Maar gelukkig kunnen we bij de Einhovenaren van Def Americans terecht; een Johnny Cash tribute met de sfeer, swing én rebellie die kenmerkend waren voor de optredens van de rock 'n roll -en country legende.

Bekijk het Facebook event

Mattanja & The Outsiders + Juicy Lucy and the Woodpeckers + DJ De Rooie Jager + Beerze bier
Met twee geweldige acts naast Def Americansen, en DJ De Rooie Jager tussen alle gangen door, wordt deze avond gewoon een mini-festival vol rock'n'roll. Beerze zorgt voor lekkere biertjes, jij zorgt voor de dansmoves!

Mattanja & The Outsiders
Mattanja heeft tijdens het zwangerschapsverlof van Kim Wolterink diens rol als June Carter Cash naar eigen smaak en met veel authenticiteit vervuld. Zowel publiek als de bandleden van Def Americans heeft ze voor zich kunnen winnen met zowel haar zangkunsten als haar fraaie verschijning. Daarom heeft Def Americans haar gevraagd om met haar eigen band in het voorprogramma te spelen van deze Johnny Cash Memorial Show. Met The Outsiders duikt Mattanja terug in de blues en heeft daarvoor een deel van haar oude band Bradley’s Circus opgetrommeld. Terug naar de roots van het ‘swampy’ zuidelijke deel van Amerika.

Juicy Lucy and the Woodpeckers
Het dak gaat er zeker af met deze band dus trek je dansschoenen vast aan. Waar Juicy Lucy and the Woodpeckers zijn, is het feest! Lucy wordt bijgestaan door haar Woodpeckers en samen zorgen ze voor opzwepende rock‘n’roll dat van de bühne spat. Uitstapjes naar country, blues, rock en zelfs gypsy worden niet geschroomd. Vervolgens gooien ze een heerlijk Juicy Lucy-sausje met een rockabilly-beat over hun covers en de songs die je meezing zijn écht ‘one of a kind’!

DJ De Rooie Jager (voormalig De Rooie Neger)
Wie zegt dat Brandend Zand van Anneke Grönloh niet afgespeeld kan worden tussen Slayer en The Prodigy heeft het mis. DJ De Rooie Jager zorgt er met zijn kunsten voor dat iedereen denkt aan een smerig lekkere mix van topmuziek!

Let op: Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.
Please note: This concert has both unreserved seats as (pitch) standing.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie