Fotograaf: Simon van Boxtel

Ralph van Raat speelt Radiohead

zo 9 jun ’19
20:30 uur
  • zo 9 jun ’19
    20:30 uur
    Effenaar
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

In 2016 stond meesterpianist Ralph van Raat voor het laatst in Muziekgebouw Eindhoven. Op 9 juni is hij terug in Eindhoven en speelt met zijn show bij onze buren in de Effenaar. 

 Afgelopen oktober speelde Ralph van Raat zijn eerste show in Carnegie Hall New York en behoort al jaren tot de internationale piano-top in binnen- en buitenland. Zijn meest populaire en toegankelijke project komt in juni naar de Effenaar en daar zijn we heeeeeeel blij mee. En liefhebbers van Radiohead vast ook; Ralph van Raat speelt Radiohead! De sublieme arrangementen zijn van de Amerikaan Christopher O’Riley.

 

Deze show is in samenwerking met de Effenaar.

 Meesterpianist Ralph van Raat speelt Radiohead

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie