Casual Classics

Vurige romantiek!

Oscar Kocken, presentator
Symfonieorkest van het Conservatorium Amsterdam

R. Strauss - Don Juan
Ravel - Boléro
R. Strauss -Till Eulenspiegels lustige Streiche

vr 12 apr ’19
21:00 uur
  • vr 12 apr ’19
    21:00 uur
    Grote zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Benieuwd naar Klassiek? Ontdek het bij Casual Classics. Hét klassieke concert waarbij je biertje ook mee naar binnen mag. Probeer het eens voor €5 inclusief 2 drankjes!

Het symfonieorkest van Conservatorium Amsterdam zal de klanken van vurige romantiek laten horen. Laat je verrassen door het overweldigende geluid van een orkest, waarbij het verhaal achter de muziek opnieuw tot leven komt met orkest en verteller.


Vurige romantiek!

Het verhaal van Don Juan gaat, zoals je misschien weet, over een Spaanse rokkenjager die de geschiedenis inging als aantrekkelijke liefdesheld, 'loverboy' en gewetensloze vrouwenverslinder. Uiteindelijk moet de jonge hartendief zijn daden met zijn leven bekopen: een stenen standbeeld trekt hem de hel in. Dit smeuïge verhaal inspireerde diverse componisten waaronder Strauss die hier een orkestwerk op schreef.


Oscar Kocken zal de avond presenteren. Hij is o.a. bekend als presentator voor De Grote Geschiedenisquiz (NTR), schrijver voor Spijkers Met Koppen (VARA), en programma maker voor Lowlands.


De perfecte avond om een keer op een laagdrempelige manier een klassiek concert uit te proberen.


Bekijk hier het Facebook event

Dit concert is inclusief 2 drankjes.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie