za 2 nov ’19 18:30 uur

Snarky Puppy

So What's Next? presents
za 2 nov ’19
18:30 uur
  • za 2 nov ’19
    18:30 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

So What’s Next? presenteert het populaire Amerikaanse fusionjazz collectief Snarky Puppy, dat onlangs het nieuwe album Immigrance uitbracht. De groep rondom bandleider en bassist Michael League bestaat uit zo’n 25 roulerende bandleden, waarvan iedereen er een indrukwekkende muzikale carrière op na houdt. Waar de een sideman is bij Erykah Badu, Snoop Dogg of Kendrick Lamar is de ander producer van o.a. Kirk Franklin, David Crosby en Salif Keïta. Om nog maar niet te spreken over de geniale solisten Bill Laurence en Shaun Martin (toetsenisten) en Bob Reynolds (saxofonist).

Het nieuwe album, met o.a. de single Xavi, gaat volgens Michael League over ‘movement’. "The idea here is that everything is fluid, that everything is always moving and that we’re all in a constant state of immigration. Obviously the album’s title is not without political undertones," zegt League daarover.

Michael League zal rondom het optreden van Snarky Puppy een aantal optredens van opkomend talent cureren.

Blokkenschema van de avond.


Voor het volledige blokkenschema klik hier.


Support act:
Sirintip's opmerkelijk debuutalbum Tribus - geproduceerd door Michael League - is een verzameling van verschillende momenten uit de laatste vier jaar van de zangeres/componist's leven. Het is opwindend, eclectisch materiaal dat de genres pop, R&B, electronica en jazz aanraakt, waarmee ze haar eigen unieke sound creëert.


Let op: Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Bekijk het Facebook event

Bezoekers van zowel Snarky Puppy als Cécile McLorin Salvant hebben op deze avond ook toegang tot de concerten van Perhaps Contraption, Doppler Trio, Maisha, Ghost-Note, Tatiana Parra & Vardan Ovsepian, Supernova en Jazz Junkies die plaatsvinden op diverse andere podia in het Muziekgebouw.

Snarky Puppy can seemingly adapt to any and every genre. One of the more versatile groups on the planet right now.

Rolling Stone magazine

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie