Waylon
vr 20 dec ’19 20:15 uur

Waylon

My Heroes Have Always Been Cowboys
vr 20 dec ’19
20:15 uur
  • vr 20 dec ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Dit concert is uitverkocht. Zet jezelf op de wachtlijst zodat we contact op kunnen nemen zodra er een plekje vrijkomt.

Begeleid door een zevenkoppige band brengt Waylon met My Heroes Have Always Been Cowboys een theaterconcert over zijn jeugd, het jaar bij Waylon Jennings en de rouw na diens dood dat leidde naar een zwerversbestaan. Maar hij blikt ook terug op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, keert terug naar de roots met Common Linnets en erkent uiteindelijk de rust van het nieuwe vaderschap.

Waylon kijkt terug op zijn eigen muzikale verhaal, dat voor hem op 8-jarige leeftijd begon. Toen ging hij met zijn ouders mee naar een country-avond en mocht zelfs een klein stukje mee drummen. Dit markeert het begin van zijn muzikale reis...


Bekijk het Facebook event

“Op het podium speelde de West Virginian Railroad Band en ik mocht eventjes mee drummen. Na afloop kreeg ik een CD in handen en de mededeling dat als ik één liedje volledig kon drummen, ik drie weken later weer het podium op mocht. Drie weken lang heb ik tot bloedens toe geoefend op een shuffle. Eigenlijk is daar mijn echte fysieke liefde voor country begonnen...” Een verhaal dat zijn oorsprong vond in de liefde voor de Country en het verlangen om te ervaren waar over gezongen werd. Tijdens deze country beleef je samen met Waylon de liedjes die voor hem therapeutisch bleken, en nog steeds zijn.

Onderdeel van:
Muziek beleef je samen!
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie