Cowboy Billie Boem
wo 10 apr ’19 14:15 uur
Cowboy Billie Boem is jarig

Pannenkoekconcert: Cowboy Billie Boem (3+)

Kindermuziekweek
wo 10 apr ’19
14:15 uur
  • wo 10 apr ’19
    14:15 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Hoe laten we meer kinderen in aanraking komen met muziek, van klassiek tot pop? Nou, met de Kindermuziekweek bijvoorbeeld!

Cowboy Billie Boem
Cowboy Billie Boem is jarig en heeft zin in een groot feest. Maar… het lijkt wel of iedereen zijn verjaardag is vergeten! Wat Billie niet weet is dat de Circusdirecteur in het diepste geheim en samen met alle kinderen in de zaal een hele grote verrassing voorbereidt. Er gaat alleen van alles mis.De bekendste cowboy van Nederland viert zijn verjaardag met de vrolijke interactieve show ‘Cowboy Billie Boem is jarig’. Een frisse nieuwe start waarin veel bekende liedjes uit meer dan twintig jaar Cowboy Billie Boem voorbij komen!

Ook is er een splinternieuwe cd met dezelfde titel. Daarop veel nieuwe feestliedjes die ook in het theaterprogramma te horen zijn. Uiteraard zingt de Circusdirecteur mee op de cd. Maar ook oude bekenden als de Indiaan, Spinnetje en Opa uit Spanje komen voorbij.

Onderdeel van:
Kinderconcerten

Kindermuziekweek
Deze voorstelling is onderdeel van de landelijke Kindermuziekweek waarbij in een groot aantal concertzalen en theaters concerten, workshops, zanglessen en andere activiteiten georganiseerd worden. Klik hier voor meer informatie en voor ons programma tijdens de Kindermuziekweek.

Pannenkoekconcerten
Maandelijks komen bijna 200 kinderen van 2-7 jaar met hun ouders op zondag in de Stadsfoyer luisteren naar een pop, jazz of klassiek concert. Daarbij wordt iedereen getrakteerd op een lekkere pannenkoek. Presentator Nol Havens van VOF De Kunst zorgt ervoor dat je je thuis voelt en zingt met de kleine bezoekers het Pannenkoekenlied.

Pannenkoeken eten vanaf 13:15 uur
Aanvang optreden: 14:15 uur
Entree: € 2,50


Bekijk hier het Facebook event

Wil jij op de hoogte blijven van de kinder- en pannenkoekconcerten? Meld je dan hier aan voor de kids-nieuwsbrief. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie