Lunchpauzeconcert

Slagwerkensembles van de Fontys Academy of Music and Performing Arts & Master of Music

Mayke Nas - Behind the Scenes
Vincent Houdijk - Mapa
Nuno Lobo - Les Vèlos de Belleville
Stuart Smith - Songs I - IV
Emanuel Sèjournè - Martian Tribes

Uitgevoerd door verschillende slagwerkensembles van de fontys.

Namen slagwerkers:
Demos Horn, Stan v. Rixtel, Pedro Paixao, Ines Lacerda, Michiel Mollen, Leonardo Carvalho

do 18 apr ’19
12:30 uur
  • do 18 apr ’19
    12:30 uur
    Kleine zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Iedere donderdag vindt om 12.30 uur een klassiek lunchpauzeconcert plaats bij Muziekgebouw Eindhoven.

De conservatoriumopleiding Academy of Music and Performing Arts (AMPA) is naast een kwalitatieve, eigentijdse vakopleiding een opleiding die vertrekt vanuit het samenspelen en creëren. Tevens verbindt AMPA diverse kunstvormen zoals dans, theater en beeldende kunst met muziek. Uitgangspunten zijn een hoog artistiek niveau, het versterken van de sociaal-maatschappelijke verbinding via co-creatie, een interdisciplinair curriculum in een internationale leeromgeving. Studenten worden zo voorloper en spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van nieuwe visies op het muziekkunstenaarschap.


Fontys AMPA maakt deel uit van Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg (FHK); hier vind je 15 kunstenopleidingen (bachelors en masters) onder één dak. AMPA biedt een vierjarig Bachelor of Music programma. Het is een internationaal georiënteerde opleiding die de studenten wil opleiden tot het hoogste niveau van hun kunnen als muziekkunstenaars. Om dat te bereiken zetten we de deuren van ons prachtige FHK-gebouw wijd open: we werken intensief samen met experts in muziek en ensemblespel en de andere kunstopleidingen binnen FHK en laten ons ondersteunen door een platform van Nederlandse en internationale Ensembles in Residence.


Binnen de Master of Music ontwikkelt de student zich verder tot topmusicus, maar leert hij zich ook zelfstandig te vestigen in de professionele muziekwereld en maakt keuzes in zijn artistieke groei. Hij bouwt aan een netwerk van musici, andere kunstenaars en zakelijke partners waar hij tijdens, maar ook na zijn masteropleiding, profijt van heeft. De student heeft een enorm scala aan mogelijkheden om de opleiding persoonlijk vorm te geven, met hulp van onze "eigen" kerndocenten en een groot aantal externe docenten.
 

Kaarten voor de lunchpauzeconcerten kosten €3,- en kunt u kopen bij de garderobe op de dag van het concert.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie