10cc
za 18 apr ’20 20:15 uur

10cc

Een ijzersterke show met enkel tophits
za 18 apr ’20
20:15 uur

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.

In het voorjaar van 2020 keert de befaamde band 10cc terug naar Eindhoven voor een nieuwe show vol klassiekers. I’m Not In Love, The Wallstreet Shuffle en Dreadlock Holiday, je zingt ze allemaal mee!

De band heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht. In de jaren ’70 was de formatie toonaangevend in de charts en werden ze als een van de creatiefste en meest kleurvolle acts ter wereld beschouwd. Ondanks het uitblijven van een nieuw album (de laatste is uit 1995, ‘Mirror Mirror’) tourt de band weer de hele wereld over en blijven de optredens immens populair. Verwacht een sterke show met tophits die je van a tot z kan meezingen!

10cc staat met 3 noteringen in de Top 2000 van 2019. Welke noteringen dat zijn? Ontdek het op de pagina 'Top 2000 in Muziekgebouw'. 

Bekijk hier het Facebook event

Frontman Graham Gouldman: “We zien niet alleen de mensen die we verwachten, degene die zijn opgegroeid met 10cc, maar we merken dat er ook telkens een jonger publiek naar onze shows komt.”
 

In het voorprogramma zien we Jasper Erkens, de Belg die in 2009 als 16-jarige succes had met het liedje Waiting Like a Dog. Datzelfde jaar kwam zijn album The Brighter Story uit en stond hij op grote festivals als Rock Werchter en Pukkelpop. Nu werkt hij aan een nieuw album. Op dag de dag dat hij 28 jaar oud wordt - 01 oktober 2020 - komt deze veelbelovende plaat uit.

We merken dat er ook telkens een jonger publiek naar onze shows komt.

Graham Gouldman
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie