di 12 nov ’19 20:15 uur

Sheila E.

percussie-powerwoman bekend van o.a. Prince
di 12 nov ’19
20:15 uur
  • di 12 nov ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Percussie, drummen en zingen; Sheila E. doet het met speels gemak. We kennen allemaal de hits A Love Bizarre, Belle Of St. Mark en The Glamorous Life. Maar Sheila E. was voor haar 20ste al razend populair en had opgetreden met o.a. George Duke, Herbie Hancock, Billy Cobham, Con en Marvin Gaye. De jaren erna was Sheila E. drummer van Ringo Starr's All Star Band en muzikaal leider van onder meer Jennifer Lopez en natuurlijk Prince.

Let op: Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Bekijk het Facebook event

Haar live optredens worden gekenmerkt door indrukwekkende drumsolo’s en een heerlijke fusie van jazz, latin, funk en soul. Leuk om te weten: Van 1987 tot en met 1989 drumde ze in de begeleidingsband van Prince. Ze is onder andere te horen en te zien in de concertfilm Sign the Times. Het was Prince die haar de artiestennaam Sheila E. gaf. Ze kreeg een verhouding met hem en in 1987 vroeg hij haar tijdens een concert ten huwelijk. Sindsdien waren ze verloofd, maar tot een huwelijk kwam het niet.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie