ma 2 sep ’19 20:45 uur

The Cactus Blossoms

De Maandag van Van Meurs
ma 2 sep ’19
20:45 uur
  • ma 2 sep ’19
    20:45 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

The Cactus Blossoms bestaat uit de broers Jack Torrey en Page Burkhu beide geboren in Minneapolis. Op hun debuutalbum ‘You’re Dreaming’ laten ze een klassiek geluid horen met invloeden van country, folk en rock ’n roll. De mosterd wordt duidelijk gehaald bij artiesten als Johnny Cash, Buddy Holly en The Everly Brothers maar met hun prachtige harmonieuze samenzang weten ze iets heel bijzonders te creëren.

Deze twee broers uit Minneapolis bewijzen weer eens dat familiale vocal blends kunnen leiden tot prachtige hoogtepunten in de populaire muziek. Ze werden lovend ontvangen door o.a. Rolling Stone Magazine en en in 2017 werden ze gevraagd het nummer Mississippi te spelen in een aflevering van de cult-serie Twin Peaks.

Bekijk Facebook event


Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Deze show is ook onderdeel van Dim Stars; een nieuw initiatief van Eindhovense organisators en liefhebbers die de beste country, folk en roots selecteren in een overzichtelijke agenda.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie