ma 21 okt ’19 20:45 uur

Bonnie Bishop

De Maandag van Van Meurs
ma 21 okt ’19
20:45 uur
  • ma 21 okt ’19
    20:45 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Momenteel werkt Bonnie Bishop aan haar nieuwe album The Walk dat ze in oktober met haar band zal presenteren. Daar verheugen we ons op, want na vijf albums te hebben opgenomen besloot ze zich tijdelijk terug te trekken en volgde ze een master in creative writing.

Gelukkig werd ze in 2016 overgehaald om aan een nieuw album te gaan werken met David Cobb (Sufjan Stevens, Jason Isbell etc). Met album Ain’t Who I Was maakte ze een grootse comeback. Een aantal succesvolle tours door de USA en Europa volgden. Nu komt ze dus met The Walk en dat beloofd een ware parel te worden.

Bonnie Bishop begon haar muzikale carriere in de Honky Tonks en dive bars van Texas. In 2008 verhuisde ze naar Nashville waar ze haar songwriter skills aanscherpte en haar eerste Grammy won toen Bonnie Raitt een van haar songs Not Cause I Wanted To opnam.

Bekijk het Facebook event

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie