ma 4 nov ’19 20:45 uur

Walt Wilkins & The Mystiqueros

De Maandag van Van Meurs
ma 4 nov ’19
20:45 uur
  • ma 4 nov ’19
    20:45 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Als performer wordt Walt Wilkins vergeleken met troubadours als Guy Clark en Townes van Zandt. Met zijn band The Mystiqueros vormt hij een Texas Hill Country supergroep, die een podium biedt aan een verzameling zeer getalenteerde muzikanten en songwriters.

Walt Wilkins is een graag geziene gast op de Maandag van Van Meurs. Hij verwierf onder meer bekendheid als producer van de eerste twee platen van Sam Baker, met wie hij diverse keren in Nederland tourde. Na tien jaar Nashville-songwriter te zijn geweest, keerde Wilkins terug naar zijn geboortestaat Texas.


De muziek van The Mystiqueros is schatplichtig aan de seventies countryrock uit Texas en de typische West Coast sound (onder meer prachtige meerstemmige vocalen) maar kent daarnaast ook invloeden van soul, Tex-Mex en de Mississippi Delta blues. Walt Wilkins zal worden bijgestaan door zanger/bassist Bill Small en door Bart de Win, het enige Nederlandse lid van de Mystiquero-familie, op toetsen, accordeon en zang.

Bekijk het Facebook event
Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie