Fotograaf: Nol Havens
do 27 feb ’20 20:15 uur

The Music from James Bond

Metropole Orkest met Tim Akkerman & Dorona Alberti
do 27 feb ’20
20:15 uur
  • do 27 feb ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Laat je onderdompelen in de wereld van spionage en glamour met het programma The Music from James Bond. Tim Akkerman (voormalig Di-rect) en Dorona Alberti (Gare du Nord) brengen samen met het Metropole Orkest de meest iconische songs van vroege en recentere James Bond-films.

Speciaal voor deze elegenheid wordt een aantal nummers van een nieuw jasje voorzien. Het wereldberoemde toporkest weet samen met Akkerman en Alberti de ultieme Bond-sound neer te zetten, inclusief het grote gebaar van knallende blazers en dramatische strijkarrangementen!

Bekijk het Facebook event

De songs van vroege en recentere James Bond-films komen in dit theaterconcert voorbij. "Stuk voor stuk steengoede songs met die herkenbare sound, die zowel nostalgisch als tijdloos is," aldus initiatiefnemer Dorona Alberti.

Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen. Zo kunnen we de wachttijd aan de bar tot een minimum beperken.

The Music from James Bond is een theatraal concert dat zowel intiem als groots is!

Onderdeel van:
Internationals
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie