Eilen Jewell
ma 25 nov ’19 20:45 uur

Eilen Jewell

De Maandag van Van Meurs
ma 25 nov ’19
20:45 uur
  • ma 25 nov ’19
    20:45 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Het werk van Eilen Jewell is gerust eclectisch te noemen: van country tot rockabilly en van folk tot surf. De onnavolgbare licks en solo’s van meestergitarist Jerry Miller zorgen ervoor dat die zijn eigen fanclub heeft. Aan een nieuw album wordt hard gewerkt, volgens de berichten wordt het een mooie mix van uptempo rockers en sobere ballads, naar beproefd Eilen Jewell recept.

Boise, Idaho is de thuishaven van Eilen Jewell en haar echtgenoot en drummer Jason Beek. Maar Boston is de plek waar ze Jason en meestergitarist Jerry Miller ontmoette, en waar ze naam voor zichzelf maakte. De zelfbenoemde Queen of the Minor Key deed dat door veel op te treden en een aantal zeer goed ontvangen albums uit te brengen. Voor haar laatste plaat Dowhearted Blues dook ze een aantal obscure songs op van haar favoriete bluesartiesten.

Bekijk het Facebook event

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Deze show is ook onderdeel van Dim Stars; een nieuw initiatief van Eindhovense organisators en liefhebbers die de beste country, folk en roots selecteren in een overzichtelijke agenda.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie