ma 10 feb ’20 20:45 uur

David Luning + Sean Taylor

De Maandag van Van Meurs
ma 10 feb ’20
20:45 uur
  • ma 10 feb ’20
    20:45 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘This Is England’, de single van Sean Taylor’s laatste album The Path Into Blue, geproduceerd door Mark Hallman (Carole King, Ani Di Franco) , komt uit als de natie zich opmaakt voor Brexit. Hij bezingt bijna rappend de situatie in zijn thuisland, en de bijbehorende video laat goed zien wat daar allemaal mis is. Maar Taylor is eerder activist dan pessimist, en dat hoor je in zijn muziek.

In zijn songs worden gelijke delen Tom Waits, Leonard Cohen en Jack Kerouac gemengd, en zijn stem is een kruising tussen die van John Martyn en Van Morrison. Zijn gitaarspel klinkt als een acoustische versie van Stevie Ray Vaughan die aan het jammen is met JJ Cale. 

David Luning was al eerder te gast in Meneer Frits en zette de tent even flink op z'n kop! Deze Californische jongeman met de prettig rauwe stem gaf alles op om zijn droom na te jagen: fulltime muzikant zijn. Hij gaat daarom stug door met spelen, spelen en nog eens spelen. Hij zal worden begeleid door Ben Dubin op contrabas en vocalen.

Bekijk Facebook event

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

''Articulate, compelling ... brilliant'' (Four stars)

Mojo Magazine

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie