ma 23 mrt ’20 20:45 uur

Kerri Powers + Jim White

De Maandag van Van Meurs
ma 23 mrt ’20
20:45 uur
  • ma 23 mrt ’20
    20:45 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw t/m 6 april geannuleerd en is restaurant Meneer Frits gesloten.

We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is.

Alle ticketkopers ontvangen persoonlijk bericht met informatie over de verplaatsing van het concert. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, informeren we u vanzelfsprekend over de afwikkeling van gekochte concertkaarten. Veel dank voor uw geduld en begrip.


Kerri Powers groeide op in een artistieke familie; ze schilderde, schreef en op negenjarige leeftijd componeerde ze haar eerste liedjes. Al snel daarna trad ze regelmatig op in de lokale muziekscene. Maar ‘life gets in the way’ zoals ze zeggen; ze trouwde en hing haar gitaar aan de wilgen om haar kind op te voeden.

Na een lastige scheiding herpakte ze zich en sloeg weer aan het schrijven. De bluesy rootsplaat Starseeds is het bewijs dat doorzetten loont.

Jim White kun je kennen van zijn optreden bij Vrije Geluiden, of van de serie Breaking Bad waarin een song van hem werd gebruikt. Maar muziek is slechts één van zijn vele kwaliteiten, zo is hij ook schrijver en schilder, en was hij in het verleden professioneel surfer, model, bokser en taxichauffeur. Zo iemand kan goede verhalen vertellen en daarmee lardeert hij zijn country-noir songs dan ook graag.

Bekijk het Facebook event

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer 'De Maandag van Van Meurs'.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie