ma 20 apr ’20 20:45 uur

Chip Taylor

De Maandag van Van Meurs
ma 20 apr ’20
20:45 uur

Wild thing, you make my heart sing… Vrijwel iedereen kan het nummer meezingen. Slechts weinigen weten dat het nummer geschreven is door Chip Taylor (echte naam James Wesley Voight, broer van acteur Jon Voight en oom van Angelina Jolie). Het nummer is door vele artiesten gecovered, van Jimi Hendrix tot Kermit de Kikker — het is dan ook een absolute klassieker.

Chip Taylor’s lange carrière kent vele pieken en dalen. Met Angel of the Morning had hij nog een hit te pakken, maar daarna droogt de muzikale bron enige tijd op. In de jaren ’70 en ’80 is hij acteur en professioneel gokker. Eind jaren ’90 keert het tij en sindsdien tourt Taylor de wereld over, maakt verrassend goede platen, schrijft boeken en neemt jonge muzikanten onder zijn hoede.

Bekijk het Facebook event

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie