SiSo City

De Maandag van Van Meurs
ma 25 mei ’20
20:45 uur
  • ma 25 mei ’20
    20:45 uur
    Meneer Frits
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Op de laatste maandag van mei is Meneer Frits het toneel voor regionale singer-songwriters. Al vele jaren zijn de SiSo City-avonden een geweldig podium gebleken voor het ontdekken van nieuw talent en het feestelijk afsluiten van weer een fantastisch seizoen De Maandag van Van Meurs. Tradities zijn er om in ere te houden, dus we gaan er ook dit jaar lekker mee door.

Wederom nodigen we regionale beloftes uit om zich met twee eigen liedjes te komen presenteren. Zin om mee te doen? Aanmelden kan via ankiekeultjes57@gmail.com.

Tijdens deze Eindhoven SiSo city zal ook weer de jaarlijkse Ad van Meurs prijs voor het mooiste liedje worden uitgereikt. Deelnemers aan de maandelijkse Aidan's Songwriter Night in de Ad van Meurs zaal van café de Rozenknop in Eindhoven mogen hun mooiste liedje insturen en daaruit zal een keuze worden gemaakt.

Bekijk hier het Facebook event

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

SiSo City
Alexandra Alden

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie