ma 1 jun ’20 20:45 uur

Levi Parham

De Maandag van Van Meurs
ma 1 jun ’20
20:45 uur

Zagen we Levi Parham eerder al als duo op de planken bij Meneer Frits, nu komt hij met een hele band om de authentieke en opwindende Tulsa Sound ten gehore te brengen; een mix van blues, folk, soul en rock, die herinnert aan The Band, de oude Stones en de Allman Brothers.  

Zijn meest recente album It’s All Good werd opgenomen in de beroemde Muscle Shoals studio, met medewerking van 'Them Tulsa Boys & Girls', een groep bevriende muzikanten die garant staat voor de authentieke Tulsa Sound. Onder hen bijvoorbeeld John Fullbright, een naam die hier bekend klinkt en waar Ad met name een zwak voor had. En waar zou de titel van het nummer Boxmeer Blues toch vandaan komen?

Bekijk Facebook event

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie