Fleetwood Mac

The Incredible Story, een live documentaire
za 5 feb ’22 20:15 uur
za 5 feb ’22
20:15 uur

Zet je schrap voor een bijzonder eerbetoon in de vorm van een drie uur durende live-documentaire. Met natuurlijk grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’ en daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag één van de best verkochte albums aller tijden. 

The Cosmic Carnival (winnaar Grote Prijs van Nederland) neemt je mee in het universum van het legendarische Fleetwood Mac. Eind jaren zestig werd de band opgericht door Peter Green, om eerst de wereld te veroveren met powerblues. De formatie overleefde talloze bezettings-wisselingen en veranderingen van muzikale stijl, om uiteindelijk opnieuw muziekgeschiedenis te schrijven met Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.


Facebook event

VERPLAATST

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus kon deze voorstelling 30 mei 2020 helaas niet doorgaan. De nieuwe datum is zaterdag 05 februari 2022. Kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen met alle praktische informatie.