BLØF

do 2 apr ’20
-
vr 3 apr ’20
 • do 2 apr ’20
  20:15 uur
  Grote zaal
 • vr 3 apr ’20
  20:15 uur
  Grote zaal
 • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Het concert van 3 april is uitverkocht. Zet jezelf op de wachtlijst zodat we contact op kunnen nemen zodra er een plekje vrijkomt. Of koop een kaartje voor het extra concert op 2 april.

BLØF keert terug naar het theater. Na vijf jaar afwezigheid geeft de band weer een reeks intieme concerten. Dat ze niet hebben stilgezeten blijkt uit het succes van het meest recente album AAN. Het album behaalde de gouden status, het nummer Zoutelande werd een enorme hit en brak veel records. Zo stond het nummer in Nederland en Vlaanderen langere tijd op nummer één in de hitlijsten. Vanavond zet BLØF de bezoeker van Muziekgebouw Eindhoven op één in een wervelend optreden.

BLØF werd opgericht in 1992, in eerste instantie als coverband. Het duurde niet lang voor de band zijn eigen sound had gevonden, want een aantal jaar later werden de eerste hits al geboren. Nummers als Liefs Uit Londen en Aan De Kust zijn inmiddels echte klassiekers geworden. In 2006 gaf BLØF maar liefst zijn duizendste concert. Ook het jaarlijks terugkerende festival Concert At Sea, dat wordt georganiseerd door BLØF, groeit nog elk jaar.


Het succes van BLØF reikt inmiddels verder dan alleen onze grenzen: ook onze zuiderburen zijn weg van BLØF. De samenwerking met Geike Arnaert, die we kennen van de band Hooverphonic, heeft hier ongetwijfeld aan bijgedragen. Dit avontuur bracht de band op het podium van de grootste festivals afgelopen zomer. Hun shows in Ziggodome en Ahoy waren respectievelijk ook snel uitverkocht. Al deze mooie ervaringen bewijzen maar dat BLØF nog steeds muziek maakt die mensen weet te raken. En waar kan dat beter dan in de rust en de intimiteit van het theater?


Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.
 

Het mooiste aan een theatershow vind ik de aandacht, dat mensen zitten en echt luisteren. Daardoor komt de inhoud van de tekst beter tot zijn recht.

Paskal Jakobsen (BLØF)
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie