do 14 mei ’20 20:15 uur

Frank Boeijen

do 14 mei ’20
20:15 uur

Zijn onmiskenbare stem, de liedjes recht uit het hart, zijn band die past als een warme jas; Frank Boeijen weet als geen ander de harten van het publiek te raken met zijn persoonlijke verhaal. Tijdens dit concert maakt hij samen met het publiek een reis door de tijd, waarin alle hits van de afgelopen dertig jaar de revue passeren, al dan niet in een eigentijds jasje.

Bekijk het Facebook event

Voor Frank Boeijen is het vanzelfsprekend dat hij zich voor iedere nieuwe theatertour opnieuw uitvindt op muzikaal gebied. Zowel nieuwe nummers als hits als De Verzoening, Zeg me dat het niet zo is, Koud in mijn hart en Kronenburgerpark komen voorbij in verrassende arrangementen: soms klein en breekbaar, andere keren groots en meeslepend. Geen avond is hetzelfde. Als pionier van de Nederlandse popmuziek laveert hij met het grootste gemak door zijn omvangrijke repertoire om de bezoeker keer op keer te verrassen.

In 2014 ontving Frank Boeijen de Lennaert Nijgh Prijs voor zijn teksten: niet zelden taboedoorbrekend in hun eigen tijd, maar dertig jaar later hebben ze nog niets aan kracht ingeboet. Daarom voelt het ook heel natuurlijk hoe Boeijen in zijn nieuwe theatertour de oude hits naar het heden verplaatst. Op zijn nieuwste album Palermo bewijst hij dat hij die onderscheiding nog altijd meer dan waard is.

Frank Boeijen staat met maar liefst 6 noteringen in de Top 2000 van 2019. Welke noteringen dat zijn? Ontdek het op de pagina 'Top 2000 in Muziekgebouw'. 


Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

‘Frank Boeijen verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling.’

Popmagazine Heaven
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie