za 2 mei ’20 20:15 uur

The Five Great Guitars

LEGENDS

Harry Sacksioni, akoestische gitaar
Jan Kuiper, akoestische & elektrische gitaar
Digmon Roovers, gitaar & bas
Marcel de Groot, akoestische & elektrische gitaar
Zoumana Diarra, elektrische gitaar & kora

za 2 mei ’20
20:15 uur

Dat The Five Great Guitars bestaat uit de beste gitaristen van Nederlandse bodem, bewees hun vorige show in Muziekgebouw Eindhoven wel weer. In de nieuwe voorstelling LEGENDS gaan de heren terug naar waar het voor hen allemaal ooit begon: het naspelen van songs en solo’s van hun eigen ‘legends’: J.J. Cale, George Harrison, Stevie Wonder, The Allman Brothers Band en meer.

Bekijk het Facebook event

The Five Great Guitars voorzien de songs van een passend en uniek arrangement dat aansluit bij hun visie: het vernieuwen van de gitaarmuziek en het integreren van verschillende stijlen, waaronder blues, rock, funk, Afrikaans, pop en jazz. Experiment, improvisatie en intuïtie staan daarbij centraal, wat gegarandeerd een uniek en uiterst swingend programma van de absolute top van gitaarspelend Nederland (en ver daar buiten) oplevert.

The Five Great Guitars bestaat uit Harry Sacksioni, Jan Kuiper, Digmon Roovers, Marcel de Groot en Zoumana Diarra.
 

Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

Onderdeel van:
De favorieten van Munne
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie