do 5 mrt ’20 20:15 uur

Martin Hayes

Solo
do 5 mrt ’20
20:15 uur
  • do 5 mrt ’20
    20:15 uur
    de Kapel (DomusDela)
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Wegens ziekte van het belangrijkste andere bandlid, het concert van Martin Hayes Quartet helaas is geannuleerd. Ter vervanging geeft Martin Hayes een prachtig solo concert. Vanwege de intieme sfeer is het concert verplaatst naar de bijzondere en nieuwe locatie De Kapel.

Het Martin Hayes Quartet bouwt voort op veel van de muzikale ideeën die Martin in zijn langdurige samenwerking met Dennis Cahill (bekend van The Gloaming) nastreeft. De Keltische melodie blijft nog steeds centraal staan, maar nu met een scala aan klankmogelijkheden door de basklarinet en de viola d'amore. 

Bekijk het Facebook event

De toevoeging van deze instrumenten zorgt voor een extra auditieve textuur en versterkt de ritmische mogelijkheden en laat tegelijkertijd een grotere rol voor improvisatie toe. Zowel Doug als Liz brengen een schat aan muzikale ervaring mee die bijdraagt aan de ruime en rijke arrangementen van het kwartet.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie