Fotografie: Jaap Stolk
za 25 apr ’20 20:15 uur

Van Dik Hout

25 jaar Van Dik Hout
za 25 apr ’20
20:15 uur

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.


25 jaar Van Dik Hout komt naar de Nederlandse theaters! Dit zilveren jubileum wordt in 2020 met een grootse theatertour gevierd. In een akoestische en intieme setting speelt de band een overzicht van haar indrukwekkende oeuvre. Denk aan klassiekers als Stil In Mij, Alles Of Niets, Mijn Houten Hart en Zij Maakt Het Verschil. Dit jubileumfeest is er een om niet te missen.

Bekijk het Facebook event

Sinds hun doorbraak in 1994 behoort Van Dik Hout tot de top met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketende de band met ‘Stil In Mij’ een hausse in de Nederlandstalige muziek. Ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Hun 25-jarig jubileum vieren ze niet alleen met een theatertour, maar ook met een documentaire, een gloednieuw album en nieuwe singles.


In september 2018 begon Van Dik hout aan de opnames van het nieuwe album. De eerste single die Eén Nacht Eeuwigheid heet, werd in januari 2019 uitgebracht. Het nummer werd direct tot Topsong van de week benoemd door NPO Radio 2.


Van Dik Hout werd opgericht in Den Helder. Nadat de band switchte van covers naar Nederlandstalige eigen nummers, volgden de muzikale successen al snel. Stil In Mij werd de eerste hit die de band uitbracht. Volgens peilingen van 3FM zou de hitsingle de beste Nederlandstalige single aller tijden zijn. Het titelloze album waar Stil In Mij vanaf komt, werd platina, wat betekent dat er meer dan 100.000 exemplaren van verkocht werden.


Muzikanten Martin Buitenhuis, Benjamin Kribben, Dave Rensmaag, Sandro Assorgia en Patrick van Herrikhuyzen spelen een theaterconcert als nooit tevoren. Dat Van Dik Hout na 25 jaar nog steeds aan de top staat, blijkt uit de lovende recensies die de band krijgt.

Van Dik Hout staat met 2 noteringen in de Top 2000 van 2019. Welke noteringen dat zijn? Ontdek het op de pagina 'Top 2000 in Muziekgebouw'.


Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie